Kedves Ügyfeleink!

Kipufogó Szervizünk jelenleg normál nyitva tartással üzemel.

Kérjük, hogy amennyiben szervizünket személyesen kívánják felkeresni, nyitvatartási időben hívjanak az időpont egyeztetéssel kapcsolatban.

Információk a Karkus Kipufó Szerviz működéséről a koronavírus helyzet alatt

Információk a Karkus Kipufó Szerviz működéséről a koronavírus helyzet alatt

Kedves Ügyfeleink!

A Karkus Kipufogó Szerviz a továbbiakban is változatlan nyitva tartással üzemel, azaz hétfőtől csütörtökig 7-18 óráig, pénteken pedig 7-14 óráig tartunk nyitva.

 

Árainkkal  és további előzetes informálódással kapcsolatosan telefonon keresztül tudnak felvilágosítást kérni, nyitvatartási időben.

Átvizsgálásra illetve konzultációra időpont egyeztetéssel tudjuk fogadni ügyfeleinket. Kérjük, hogy amennyiben lehetséges, egyedül és ne többedmagával érkezzen.

Amennyiben lázas, beteg és nem érzi jól magát, kérjük, hogy inkább maradjon otthon!

A beltéri ügyfélvárónk használatát felfüggesztettük, jelenleg csak a kerti váróhelységet vehetik igénybe rövidebb időszakra, így kérjük, hogy ennek megfelelő öltözettel készüljenek.

Érdemes 5-10 perccel korábbra időzíteni az érkezést, mert csak átszellőztetést követően állunk be a járművel a szerelőaknára.

A kipufogó javításra, cserére leadott járművek tulajdonosainak igény szerint csereautót biztosítunk, a munka nagyságától függően akár díjmentesen.

A készpénzfizetés mellett internetes átutalással is rendezhetik a számlát az azonnali utalás bevezetésének köszönhetően.